logoFinalAlias

Els nostres treballs.

Els nostres treballs en cuines.


La cuina és un espai de treball i, com a tal, ha d’incorporar els recursos necessaris perquè l’acompliment de la labor culinària es faci en unes condicions òptimes. Els fogons és una part fonamental del disseny de la cuina entesa com a escenari de creació i, en aquesta línia, els materials que triïs per a ella determinaran, en part, la comoditat i optimització d’aquesta. Entre els requisits bàsics que ha de complir un element d’aquestes característiques està la seva resistència als canvis de temperatura. Els fogons de marbre o granit són una opció perfecta i és que, entre altres coses, són famoses per la seva resistència i duresa, sense deixar de costat el seu vessant estètic.

Els nostres treballs en art funerari.


Panteons familiars, tombes, creus, làpides, pergamins, plaques gravades…
Posem a la seva disposició l’experiència en l’art funerari de màxima qualitat, amb acabats artístics de gran bellesa i solemnitat, oferint una gran varietat d’opcions adaptant-nos d’aquesta manera a les necessitats i desitjos de cada client.
Som mestres artesans en el treball d’art i escultures funeràries. Panteons familiars, tombes, làpides, creus i plaques amb gravats en pedra.

Els nostres treballs en escales.


Més enllà de la seva practicitat, les escales de marbre irradien sofisticació,sigui com sigui el seu lloc d’emplaçament.

Les trobem en residències de luxe, hotels, centres comercials, museus i teatres. Les escales de marbre no poden faltar en cap disseny que tingui el bon gust com a prioritat.

El marbre és una pedra natural, noble, ferma i en certa manera tradicional. Per això, encara que ho vegem tant en escales clàssiques com de línies modernes, aporta a totes elles una força estètica inigualable.

Botiga:
Crta.Tremp 3, 25600
Balaguer – Lleida
Tel – 973 445 839

Política de Cookies

Fabrica:
Crta.de La Seu Km 24. 25660
Alcoletge – Lleida
Tel – 663 888 485

Política de Privacitat