logoFinalAlias

La nostra història.


Actualment la tercera generació dirigeix l’empresa Marbres Alías, que va fundar el seu avi Sebastián Alías l’any 1965 i qui havia adquirit experiència treballant en pedreres d’Almeria al costat del seu pare G. Alías, besavi de Sandra Alías.

Sebastián es va traslladar a la ciutat de Balaguer i en un modest taller al carrer del Pont d’aquesta localitat va començar el seu camí al món del marbre, durant 30 anys.

Quan es va retirar, va ser quan el seu fill José Alías qui pren el control de l’empresa i va començar una etapa de consolidació i creixement del taller, adaptant-se a les noves tecnologies del moment per a un nou tipus de client.

Avui dia la seva filla Sandra Alías, és la responsable de vendes i compres en l’empresa, porta setze treballant durament al costat del seu pare del qual afirma “li deixa fer” o sigui que té llibertat per obrir nous mercats.

“L’aportació de Sandra ha estat sobretot aconseguir fer-se un buit al món de la construcció i potenciar la imatge de l’empresa”, no solament amb les noves tecnologies de segle XXI sinó que també obrint unes noves i avançades instal·lacions que fa cinc anys es van engegar prop de Lleida, unes instal·lacions de més de 5000 metres quadrats, on en uns anys la quarta generació començara fer els seus passos com quan van començar les generacions anteriors.


Experiència

Empresa fundada en l’any 1965, amb més de 50 anys d’eperiència en el sector i en tot tipus de treballs, som especialistes en el nostre sector. La tercera generació dirigeix l’empresa.

Tecnologia

A Marmoles Alías disposem de la més avançada tecnologia per al desenvolupament de tot tipus de treballs amb porcellànics de gran format, marbre, granit i tot tipus de pedra natural.

Servei

A Marmoles Alías donem servei tant a empreses del sector de la construcció, hosteleria i particulars. amb sobrada capacitat en realitzar qualsevol tipus de proyecte.


Els seus desitjos en pedra, marbre i granit

Equip

equip

Botiga:
Crta.Tremp 3, 25600
Balaguer – Lleida
Tel – 973 445 839

Política de Cookies

Fabrica:
Crta.de La Seu Km 24. 25660
Alcoletge – Lleida
Tel – 663 888 485

Política de Privacitat